København, altså

Nogen gange kan jeg blive helt overvældet af min by. Jeg synes, den er så fin. Når jeg cykler hjemover efter en lang dag på arbejde og indledningen på en konference, som lover godt. Fra Dampfærgevej på Østerbro langs Langelinje gennem Kastellet, hvor folk hænger ud og kigger på vandet. Hvor luften er sommerlig og fuglene kvidrer. Og hvor der alligevel er sommertemperaturer. Jeg rammer Holbergsgade, som er næsten mennesketom, og finder dem i Nyhavn. Menneskene. Hvor de sidder med tændte lys på bordene og drikker sommerøl.

Langs Christians Brygge kaster jeg lange blikke ud over vandet og tager en hurtig beslutning om en omvej over Islands Brygge og Nokken. Bare for at nyde sommeraftenstemningen på et af mine yndlingssteder. Imens gik solen ned. Og jeg nåede hjem med en følelse af at være lidt forelsket i min by.

20120607-231122.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.