Nå ja

De sidste dage har jeg gået og følt mig svimmel med svage antydninger af hovedpine. Som om mine øjne ikke kunne se rigtig klart. Jeg følte mig utilpas og overvejede en kort stund, om jeg skulle kravle i seng igen i morges. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke, men vaklede afsted til bussen, fordi jeg skulle til en vigtig konference om klinisk etik.

Og så var det, at der pludselig var en fuldstændig enkel løsning på problemet. Som bare illustrerer, hvor distræt man kan være i en travl uge i Sydhavnen. Jeg ilede på toilettet i Københavns Kulturhus i nordvestkvarteret, skurede hænderne og byttede om på mine kontaktlinser.

Og verden blev en anden.

20120608-171131.jpg

One thought on “Nå ja

  1. Åh ha… Jeg rendte også rundt med hovedpine og svimmelhed i en periode. Rendte til optikeren fordi mit syn MÅTTE være blevet dårligere, og tog flere hovedpinepiller, og gik tidligere i seng. Optikeren så sit snit til at give mig en dyrere model af linser – men lige meget hjalp det!
    Lige indtil den dag jeg kom i tanker om, at jeg har mest styrke på mit højre øje… Men en flytning hvor både højre og venstre linser boede sammen i en toilettaske, havde skabt stor forvirring, og jeg havde i flere uger byttet rundt på linserne!
    Nu bruger jeg oftest briller – der er ikke så meget at bytte rundt på! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.