Uden ord

Nogen dage får på en eller anden måde brugt mig i bund. Ikke på nogen ubehagelig måde. Bare sådan i bund. Fint nok. Der behøver jo heller ikke være så meget tilovers, når jeg trækker min dyne op til næsen. Det kommer jo piblende i løbet af natten, så der er mere at bruge af igen næste morgen.

Jeg får ikke skrevet så meget. Som om ordene bliver brugt op i løbet af arbejdsdagene. Hvor de til gengæld myldrer ud af munden på  mig, eller flyder gennem fingrene.

I stedet går jeg ture med mit kamera. Og prøver at fange noget efterårsstemning omkring mig. Som i aftes. Hvor solen malede smukke lys over Sydhavnen, og fik mig til at lege lidt med former og konturer.

Og glæde mig lidt til vinterbadesæsonen. Uden for meget vinter, helst.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.