Ynk og jammer fra gulvspanden

Tak for alle jeres gode ønsker. Desværre er Oververdensherredømmet ikke lydhørt. Med andre ord – i morges var jeg mør. Med stadig høj feber ringede jeg til min læge på Vesterbro. Og var tæt på at græde, da hun på min lillebitte forespørgsel om en lillebitte akuttid til at få lyttet på mine onde lunger, bare svarede: Det kan du tro, kom herind klokken ni. Og var igen lige ved at græde, da sygeplejersken kiggede bekymret på mig og sagde: hold da op, du har det da skidt.

Nåmen jeg blev podet og lyttet på og podet igen og fik taget blodprøver. Og så kiggede hende lægen på mig og sagde: Jeg er ikke helt sikker på, at du har lungebetændelse, men du er jo rigtig sløj, så nu får du altså noget antibiotika. Og god bedring, da jeg gik. Så nu ligger jeg her. Og vil faktisk egentlig gerne have en lille smule ynk. Bare lidt. I afmålte doser.

For det der i morgen, det er jeg altså nødt til at stille op til alligevel. Det er det allerførste styregruppemøde i mit store, nye projekt med sundhed.dk, og det kan bare ikke afholdes uden mig. Og det er ikke en mulighed at aflyse. Så eftermiddagen bliver på sofaen med computeren i skødet, mens jeg laver slides til tre timers møde. Og i morgen? Ja så må panodil-ipren blandingen holde mig kørende, mens det varer. Det bliver ikke verdens bedste performance, men alternativet er værre.

Vera-musen? Hun er på vej på sygehuset. For hun bliver ved med at kaste op og har næsten ingenting taget til sig siden lørdag aften.

Virus fra Helvede, siger jeg jo.

7 thoughts on “Ynk og jammer fra gulvspanden

 1. Aj altså!! Kan du SÅ se at blive frisk! Og hvis du ikke er frisk i morgen, så bliver du under dynen, man skal ikke spøge med lungebetændelse og så må folk altså tromme sig sammen en anden dag – vigtigt eller ej.

  Knus og god bedring til dig og Verabarnet.

  • Nope. Jeg bliver ikke under dynen. Jeg spøger heller ikke, men hvis det møde skulle aflyses, ville det udskyde projektet i mindst tre måneder. Så det sker bare ikke.
   Og tak og knus tilbage

 2. så er det lige du får den her med på vejen =) så er du helt sikker “på” og virus fra helvede har bare at holde sig nede under medicintågerne i nogle timer

 3. Årh du er sgu da en stakkel! Kan rigtig godt forstå den der med at du bare er nødt til at tage af sted – og det må du bare gøre. Bagefter håber jeg at du kan tage revanche og få lov til at være hundesyg i fred 😉
  Held og lykke med projektet og god bedring – ikke mindst til det lille Vera-barn!!

  • Tak. Det gik okay. Jeg havde kun et enkelt black out under min præsentation. Som der blev båret behørigt over med. Og min dyne og jeg var glade for gensynet.
   Det lille Vera-barn er hjemme igen og er set løbe rundt og lege.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.