Fredagsfeelgood

Jeg tørrer lige lidt mere feel-good ud over blogfladen, mens jeg forbereder et rigtigt indlæg. Når nu jeg tøffer alene rundt sådan en fredag eftermiddag, ja så er det altså jer, der bliver belemret med det, jeg så, da jeg hurtigt kastede kajakken i vandet, mens solen gik ned. Og der var bare så fucking smukt derude på vandet.

Okay?

 

4 thoughts on “Fredagsfeelgood

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.